Edison Napisano 28 lutego 2021 Napisano 28 lutego 2021 Witam. Czy jest szansa do 7 tys kupić typowe kino domowe w zestawieniu pod pełnowartościowe dolby atmos ? Zalezy mi żeby amblituner miał możliwość odtwarzania wszelkiego formatu filmów łączonych przez USB. Celuje w nowe kino natomiast jesli nic w tej cenie sensownego nie dostane będę próbował złożyć używany zestaw. Myślałem nad czymś takim . https://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowego1/denon-avr-x1600h-wilson-raptor-7-1-vocal-czarny.bhtml Odpisz, cytując
S4Home Napisano 1 marca 2021 Napisano 1 marca 2021 Żaden amplituner z USB nie odtwarza filmów. Tylko muzykę oraz zdjęcia. Do zestawu dokupujesz player. Xiaomi Mi Box, Ferguson ATV, chromecast Video i takie tam. Pełnowartościowy system Atmos ma mieć przy najmniej dwa głośniki montowane W suficie. Masz na to możliwość? Jeśli tak to Yamaha 6A + Heco Victa 702 + Heco montowane w suficie. Mają kilka modeli. Ewentualnie Denon X 1600 + Quadral Argentum 6000 + Magnat Sub 302A Zapraszam po wyceny. Piotr Odpisz, cytując
Edison Napisano 1 marca 2021 Autor Napisano 1 marca 2021 5 godzin temu, S4Home napisał: Żaden amplituner z USB nie odtwarza filmów. Tylko muzykę oraz zdjęcia. Do zestawu dokupujesz player. Xiaomi Mi Box, Ferguson ATV, chromecast Video i takie tam. Pełnowartościowy system Atmos ma mieć przy najmniej dwa głośniki montowane W suficie. Masz na to możliwość? Jeśli tak to Yamaha 6A + Heco Victa 702 + Heco montowane w suficie. Mają kilka modeli. Ewentualnie Denon X 1600 + Quadral Argentum 6000 + Magnat Sub 302A Zapraszam po wyceny. Piotr Mam mozliwosc zamontowanie w suficie. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 2 marca 2021 Napisano 2 marca 2021 No to masz propozycję. W razie kolejnych pytań lub wycen zapraszam Odpisz, cytując
Edison Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Napisano 5 kwietnia 2021 W jakim sklepie obecnie mozna kupić jakiś zestaw ? Wydając z 7-8 tys przydałby się jakieś raty 0% Odpisz, cytując
lolekdrugi Napisano 5 kwietnia 2021 Napisano 5 kwietnia 2021 3 godziny temu, Edison napisał: Wydając z 7-8 tys przydałby się jakieś raty 0% wiesz, że za te raty i tak musisz jako klient zapłacić? Albo masz % albo 0 ale ten % jest wliczony w cenę produktu. Odpisz, cytując
Edison Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Napisano 5 kwietnia 2021 Zgadza się ale szkoda mi od razu pościelić takich pieniędzy za sprzet. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 6 kwietnia 2021 Napisano 6 kwietnia 2021 18 godzin temu, Edison napisał: W jakim sklepie obecnie mozna kupić jakiś zestaw ? Wydając z 7-8 tys przydałby się jakieś raty 0% W S4Home mozna. Odpisz, cytując
Recommended Posts