Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć, zastanawiam się ostatnio nad systemem multiroom w swoim domu, jednak nie mająć dużego doświadczenia z takimi produktami nie wiem jakiej marki rozwiązanie wybrać, myślałem nad bose albo sonosem jednak obił mi się o uszy też denon i dynaudio? Jaki wybrać aby grał jak najlepiej?

Napisano

System oparty o komponenty Sonosa będzie dobrym wyborem dla większości ludzi. Wysoka jakość dźwięku, bardzo łatwa konfiguracja i wcale nie tak wysoka cena w porównaniu do bardziej profesjonalnych rozwiązań. Komponenty Sonosa mogą być zresztą częścią ewentualnego większego/bardziej rozbudowanego systemu np. dzięki wsparciu protokołu Airplay2.

Napisano

Cześć,

Jeśli zależy Ci na systemie multiroom to polecam koniecznie posłuchać Sonos, który wygląda bardzo dobrze, posiada przyjemną w obsłudze aplikację oraz brzmi na prawdę wyśmienicie. Żaden Denon czy Yamaha nie zapewnią Ci brzmienia na tym poziomie. Jedynie co musisz to uzbroić się w cierpliwość, ponieważ jest nieco utrudniona dostępność. 

Zapraszam do kontaktu .

• 2 years later...