Pilislaw1978 Napisano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2021 Witam posiadam zestaw yamaha rxv485 +Wilsona movix +sub klipsh-zestaw brzmieniem mnie zadowala ,ale powiem ze korci mnie atmos Moje pytanie brzmi czy warto przechodzić na dolby atmos ,musiałbym dokupić glosniki które odbijają dźwięk od sufitu i zmienić ampli na 7.2 np na denon s750h ,No i czy musze mieć 2 suby ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2021 Atmos odbijany to nie atmos(prawdziwy). Po prostu słaby. Bardzo słaby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Nie zakładaj dwóch tematów o to samo. Po co? Masz tam napisane że nie Atmos. Zmień kolumny na lepsze 5.1 Nie duplikuj tematów! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Chciałem skasować ten ale coś nie mogę sorki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts