Golonek Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Witam. Od niedawna posiadam klipsy szóstki i pytanie do doswiadczonych kolegów, czy warto zaiwestowac do nich w droższy streamer, w sensie wiecej niż 1000 zl czy wybrac cos jak wxad 10, ieast 30m czy cos podobnego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Cześć, Różnica na Klipsch the Sixes będzie słyszalna i robiłem takie porównania. Bardzo fajnie sprawdził się Primare NP5 Prisma oraz SOtM SMS200. Jeśli chciałbyś tańsze rozwiązanie to iEast m30 pro wydaje się być najsensowniejszym rozwiązaniem i będzie delikatna różnica na plus względem bluetooth. Jeśli chciałbyś przetestować takie rozwiązania to możemy Ci je wysłać na testy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golonek Napisano 8 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Primare to tylko transport? Teraz się doksztalciłem. Jak sie bawić to z różnymi dacami, chyba że ten w sixach jest aż tak dobry? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Zarówno Primare NP5 Prisma jak i SOtM SMS200 to transporty sieciowe, które do pracy potrzebują DACa. Ten w Klipsach nie jest zły ale oczywiście można w przyszłości pomyśleć o czymś lepszym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golonek Napisano 8 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Ok, rozumiem, a czy ten w takim m30 jest dobry, jakby porównać do szostkowego? Niestety nie znalazłem modelu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 Ieast M30 PRO w zupełności wystarczy. Chcesz lepiej złóż sobie Malinkę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts