Pilislaw1978 Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 Witam -posiadam yamahe rx v485 5.1 , a chciałbym zmienić przyszłościowo na Denon AVR s750 H 7.1 Moje pytanie brzmi, jaka odczuje różnice oprócz atmosa w tym amplitunerze po dopłaceniu 1000 do Denona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2021 No właśnie wymiana trochę mało adekwatna. Bo to konkurencyjne modele. zyskujesz tylko na 7 kanałach. Denon gra bardziej średnica. Yamaha jest jaśniejsza. Jakie masz kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 12 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2021 Wilsona movix> kolumny mi odpowiadają brzmieniem sub klipsch ,przyszłościowo tam myślałem o 7.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2021 Denon i Yamaha to podobna klasa. Denon zapewni Ci większa muzykalność oraz mocniejszą podstawę basową. Yamaha jest nieco dynamiczniejsza i szczegółowa. Ciężko jest powiedzieć czy coś zyskasz, zmienisz sygnaturę ale klasa będzie ta sama. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 12 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2021 2 godziny temu, Q21 napisał: Denon i Yamaha to podobna klasa. Denon zapewni Ci większa muzykalność oraz mocniejszą podstawę basową. Yamaha jest nieco dynamiczniejsza i szczegółowa. Ciężko jest powiedzieć czy coś zyskasz, zmienisz sygnaturę ale klasa będzie ta sama. Dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2021 Moim zdaniem nie warto. Dopłacisz do 7 kanałów. wolał bym zostawić ten amplituner a dopłacić do lepszych kolumn. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 13 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2021 2 godziny temu, S4Home napisał: Moim zdaniem nie warto. Dopłacisz do 7 kanałów. wolał bym zostawić ten amplituner a dopłacić do lepszych kolumn. Piotr Napisałem w innym poście to co proponujesz na fronty i czy centralkę tez inną Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 Odpisałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts