Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Iron

Denon AVR-X1500H rozłącza Wi-Fi

Recommended Posts

Od jakiegoś czasu mam problem z wyłączającym się Wi-Fi. Po podłączeniu jakiś czas sieć jest dostępna (5Ghz), po czym ampli rozłącza sieć i DHCP jest wyłączone. Prawdopodobnie zaczęło się to po ostatnim resecie do ustawień fabrycznych, za pomocą kombinacji przycisków na panelu przednim amplitunera( to nieszczęsne ARC). Czy ktoś spotkał się z takimi objawami? Może to jakieś funkcje eko? Chociaż wcześniej się to nie zdarzało

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To zrób reset jeszcze raz.

Funkcję Eco wyłącz.

Czy są przy tym problemy z stand by amplitunera w sieci? W sensie czy możesz go cały czas włączać i wyłączać z apki?

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
6 godzin temu, S4Home napisał:

To zrób reset jeszcze raz.

Funkcję Eco wyłącz.

Czy są przy tym problemy z stand by amplitunera w sieci? W sensie czy możesz go cały czas włączać i wyłączać z apki?

 

Tak , reaguje na apkę. Jak i również na sterowanie przez przeglądarkę. Bez problemu włącza się i wyłącza oraz reaguje na inne komendy. Na razie od 30 godzin nie zgubił wi-fi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

×
×
  • Utwórz nowe...