MarcKrawczyk Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 koledzy, czy ktoś może polecić sprawdzony serwis w warszawie? do naprawy automatyka w gramofonie bernard Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 Cześć, Polecam skontaktować się z Pawłem : https://www.facebook.com/nowakaudio/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 Napisz co szwankuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 maja 2021 to jest gramofon kolegi i wiem tylko, że ma problem z rozpoczęciem (ramie opada i zaczyna grać spory już fragment 1 utworu) oraz nie podnosi się po zakończeniu strony płyty, za dwa dni do niego wpadnę i naocznie się przekonam, a tak przy okazji co myślicie o serwisie sofi na dzielnej 7? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 2 maja 2021 Udostępnij Napisano 2 maja 2021 Jeżeli Bernard nie wyłącza się na końcu, to na 99% ma tylko spaloną żarówkę, która pracuje w tym prostym układzie. Trzeba zdjąć dolną pokrywę żeby to sprawdzić. A jeżeli chodzi o ramię, to może jest ono tylko źle ustawione, albo ma uszkodzoną igłę. Nie zrozumiałem za bardzo na czym polega problem z tym pierwszym utworem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 3 maja 2021 Udostępnij Napisano 3 maja 2021 Może kolega nie trafia w początek płyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts