MarcKrawczyk Napisano 28 kwietnia 2021 Napisano 28 kwietnia 2021 koledzy, czy ktoś może polecić sprawdzony serwis w warszawie? do naprawy automatyka w gramofonie bernard Odpisz, cytując
Q21 Napisano 29 kwietnia 2021 Napisano 29 kwietnia 2021 Cześć, Polecam skontaktować się z Pawłem : https://www.facebook.com/nowakaudio/ Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 maja 2021 Autor Napisano 2 maja 2021 to jest gramofon kolegi i wiem tylko, że ma problem z rozpoczęciem (ramie opada i zaczyna grać spory już fragment 1 utworu) oraz nie podnosi się po zakończeniu strony płyty, za dwa dni do niego wpadnę i naocznie się przekonam, a tak przy okazji co myślicie o serwisie sofi na dzielnej 7? Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 2 maja 2021 Napisano 2 maja 2021 Jeżeli Bernard nie wyłącza się na końcu, to na 99% ma tylko spaloną żarówkę, która pracuje w tym prostym układzie. Trzeba zdjąć dolną pokrywę żeby to sprawdzić. A jeżeli chodzi o ramię, to może jest ono tylko źle ustawione, albo ma uszkodzoną igłę. Nie zrozumiałem za bardzo na czym polega problem z tym pierwszym utworem Odpisz, cytując
Chilli Napisano 3 maja 2021 Napisano 3 maja 2021 Może kolega nie trafia w początek płyty Odpisz, cytując
Recommended Posts