Andrzej222 Napisano 6 maja 2021 Udostępnij Napisano 6 maja 2021 Witam, mam głośniki atmos 4x heco inc 82, chcę pod tynk dać kablę, nie chcę przepłacać, amplituner denon avr750. Poleci ktoś jakieś kable w rozsądnej cenie ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 6 maja 2021 Udostępnij Napisano 6 maja 2021 a ten amplituner będzie w stanie w ogóle obsłużyć Ci te 4 atmosy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 6 maja 2021 Udostępnij Napisano 6 maja 2021 Patrząc na ilość złącz,to nie obsłuży 4 atmosy,co najwyżej 2. Przy tym ampli, możesz kolego iść ewentualnie w 5.1.2 lub dwa suby 5.2.2 Z kabli tańszych masz Oehlbach,Klotz,ProCab ls25, głównie w innych zwróć uwagę by była miedź OFC, ja u siebie dałem Supre Classic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 maja 2021 Udostępnij Napisano 7 maja 2021 Cześć, W takim przypadku możesz spokojnie rozważyć między QED Performance 79 lub bardziej detaliczne Van den Hul Twin Red. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts