Akaba Napisano 8 maja 2021 Udostępnij Napisano 8 maja 2021 Zastanowiłem się i myślę ,że może j warto byłoby kupić używany zestaw stereo. Problem w tym ,że nie mam bladego pojęcia co kupić. Dużo czytałem tylko o nowym sprzęcie i tutaj mam jakieś małe rozeznanie. Ale jeśli chodzi o używany to tego sprzętu typu wieże, ampllitunery, wzmacniacze, kolumny itp jest tak wiele z poprzednich lat ,że łatwo się w tym pogubić. Czy byłby ktoś w stanie coś zaproponować jeśli chodzi o używany sprzęt ? Potrzebuje zestawu do słuchania muzyki soul z lat 1960-2002 . Będę słuchać też muzyki R'n'b też z tego okresu 1960-2002 ,ale to już trochę mniej jednak. Kwota jaką mogę dać to niech będzie równe 1 000 zł . Da się w tej cenie coś dobrego znaleźć czy trzeba byłoby dołożyć więcej pieniędzy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akaba Napisano 26 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 Czy ktoś byłby w stanie poradzić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 Dnia 8.05.2021 o 14:41, Akaba napisał: Da się w tej cenie coś dobrego znaleźć czy trzeba byłoby dołożyć więcej pieniędzy ? Pytanie czy chcesz coś dołożyć czy jednak to 1000 zł to kwota graniczna. Kolejne pytanie - na jakim metrażu ma grać ów zestaw? No i czy masz jakieś źródło w postaci streamera, CDka bądź gramofonu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2021 Topping MX 3 albo SMSL Q5 PRO + Tannoy M2 Jakiej wielkości masz pomieszczenie? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts