Marmaj Napisano 20 maja 2021 Udostępnij Napisano 20 maja 2021 Witam, Posiadam kolumny Aurora 1000 i mam do kupienia okazyjnie z drugiej ręki wzmacniacz Musical Fidelity M5si. Pytanie jak to się będzie zgrywać, niestety nie mam możliwości odsłuchu. Sprzęt będzie grał w dużym salonie ok 50m2. Proszę o poradę. Dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 maja 2021 Udostępnij Napisano 20 maja 2021 Cześć, Jeśli lubisz brzmienie muzykalne z bliższym środkiem to Musical Fidelity M5si powinien przypaść Ci do gustu. Jest to bardzo dobry wzmacniacz dla Aurory 1000. Alternatywą może być Atoll IN200, którego także można od czasu do czasu znaleźć na rynku wtórnym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 maja 2021 Udostępnij Napisano 21 maja 2021 Bardzo dobry wzmacniacz ale ja nie szczególnie polecam takie połączenie. Musicale grają wycofaną górą. Uzyskasz..... zbyt muzykalne, łagodne brzmienie. Takie jest moje zdanie. Bas wejdzie na wysoki poziom. Ale boję się o rozdzielczość góry. Mimo że oba produkty są przeze mne lubiane to ja bym tego nie połączył. Szukał bym raczej używanego Roksana K3 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts