Marcin3105 Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Witam, czy ktoś podłączał pod amplituner głośniki harmana ze zdjęcia? chce je ustawić w amplitunerze jako surround. Ciekaw jestem czy nic spale , głośniki to pół biedy ale szkoda byłoby amplitunera ( denon 2700). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 No je się podłączało pod amplituner. Więc nie rozumiem pytania czy też obaw? Tylko gdzie sub? Bo bez suba to nie gra wcale. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin3105 Napisano 24 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 maja 2021 (edytowany) Fronty i centralny mam monitor audio silver 200, sub zakupie jakiegoś magnata, tylko poszukuje coś na tył i właśnie rozglądam za czymś takim małym. Patrzyłem tez za dipolami od monitor audio silver albo bronze, Piotrze, polecałbys je jako surroundy( mowa o monitorach)czy wystarcza jakieś małe od harmana, w końcu to chyba tylko głośniki efektowe? Edytowano 24 maja 2021 przez Marcin3105 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 Większy efekt przestrzeni uzyskasz na dipolach od Monitor Audio i warto byłoby iść w tym kierunku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 maja 2021 Udostępnij Napisano 25 maja 2021 Jak masz to weź te Dipole Monitor Audio. Jak nie to szukaj takich od Klipscha. Nawet tanie i starsze S10 / S20 są spoko. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts