Artur Brol Napisano Piątek o 03:25 Napisano Piątek o 03:25 Goldmund Telos 670 Perlisten New A Series Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Piątek o 03:47 Napisano Piątek o 03:47 13 godzin temu, Slawko69 napisał: Gość odpowiedzialny za design Trabanta? Sprawca designu Trabanta. Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cube Audio Cytat z ich strony: "We are a manufacturer of unique and one of most advanced fullrange speakers in the world. Superb sound that redefines fullrange drivers is finally available speakers in the world. Superb sound that redefines fullrange drivers is finally available for you." 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jak dla mnie ...piękne 🤩. Sonus Faber Olympica Nova III - przyszłym roku ...😁 Edytowano 1 godzinę temu przez MacieQ Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Piękne. Ale w kolorze drewna będą piękniejsze 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Slawko69 napisał: Piękne. Ale w kolorze drewna będą piękniejsze Wiesz jak to jest ...o gustach się nie dyskutuje 😁. Podobają mi się też w wenge ale w Black wyglądają na moje oko bardziej majestatycznie 🤩 Edytowano 1 godzinę temu przez MacieQ Odpisz, cytując
Recommended Posts