Artur Brol Napisano 19 września Napisano 19 września Goldmund Telos 670 Perlisten New A Series Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 19 września Napisano 19 września 13 godzin temu, Slawko69 napisał: Gość odpowiedzialny za design Trabanta? Sprawca designu Trabanta. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 07:31 Napisano Poniedziałek o 07:31 Teac PD-507T 1 Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano Poniedziałek o 12:18 Napisano Poniedziałek o 12:18 Cube Audio Cytat z ich strony: "We are a manufacturer of unique and one of most advanced fullrange speakers in the world. Superb sound that redefines fullrange drivers is finally available speakers in the world. Superb sound that redefines fullrange drivers is finally available for you." 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano Poniedziałek o 16:36 Napisano Poniedziałek o 16:36 (edytowany) Jak dla mnie ...piękne 🤩. Sonus Faber Olympica Nova III - przyszłym roku ...😁 Edytowano Poniedziałek o 16:37 przez MacieQ 2 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano Poniedziałek o 16:51 Napisano Poniedziałek o 16:51 Piękne. Ale w kolorze drewna będą piękniejsze 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano Poniedziałek o 16:57 Napisano Poniedziałek o 16:57 (edytowany) 9 minut temu, Slawko69 napisał: Piękne. Ale w kolorze drewna będą piękniejsze Wiesz jak to jest ...o gustach się nie dyskutuje 😁. Podobają mi się też w wenge ale w Black wyglądają na moje oko bardziej majestatycznie 🤩 Edytowano Poniedziałek o 17:00 przez MacieQ Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, Artur Brol napisał: Primare Allt-I-Ett Wygląda naprawdę fajnie 👍 ...dla kogoś kto nie ma audio "odjechania" może to być super wybór. Tylko cena może niektórych odstraszyć 🤔 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Ileż to sobie liczą, bo nie widziałem ceny, za to całkowicie. Zgadzam się, fajna zabawka. Odpisz, cytując
shureido Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Ileż to sobie liczą, bo nie widziałem ceny, za to całkowicie. Zgadzam się, fajna zabawka. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 21 minut temu, Artur Brol napisał: O, to sobie policzyli. A ja pamiętam czasy gdy B&W Zeppelin był uważany za drogi. Przy czym Zeppelin dużo ładniejszy. Trochę drogo jak za głośnik BT. A skoro już jesteśmy przy drogich głośnikach BT... Ale cena w porównaniu z tym Primare okazyjna. 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 13 godzin temu, il Dottore napisał: A ja pamiętam czasy gdy B&W Zeppelin był uważany za drogi. Przy czym Zeppelin dużo ładniejszy. Trochę drogo jak za głośnik BT. A skoro już jesteśmy przy drogich głośnikach BT... Ale cena w porównaniu z tym Primare okazyjna. Ciekawe ile % tej ceny Maka to znaczek i wycieraczka ?? 🤔😁 ...a z drugiej strony to Primare wygląda wg mnie znacznie lepiej Edytowano 3 godziny temu przez MacieQ Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, MacieQ napisał: Ciekawe ile % tej ceny Maka to znaczek i wycieraczka ?? Wycieraczka - marne grosze, znaczek - minimum 60%. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, il Dottore napisał: Wycieraczka - marne grosze, znaczek - minimum 60%. Ale wiesz ...to wycieraczka Mak-a a to już robi różnicę - dajmy jej % szansę w cenie 😁 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, MacieQ napisał: Ale wiesz ...to wycieraczka Mak-a a to już robi różnicę - dajmy jej % szansę w cenie 😁 Gdybym miał pieniądze to zaraz bym sobie kupił taki głośnik - właśnie dla znaczka i wycieraczki! No i dla prestiżu oczywiście! Wiesz... jeśli klient ma głośnik BT od McIntosh'a to jak musi wyglądać jego stacjonarny zestaw? Edytowano 3 godziny temu przez il Dottore Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, il Dottore napisał: Gdybym miał pieniądze to zaraz bym sobie kupił taki głośnik - właśnie dla znaczka i wycieraczki! No i dla prestiżu oczywiście! Wiesz... jeśli klient ma głośnik BT od McIntosh'a to jak musi wyglądać jego stacjonarny zestaw? Oj tam nie przesadzaj ....aż taki drogi nie jest 😋. Mi ostatnio wpadła w oko oferta za paczki poniżej - wg mnie piękne 🤩. Tego modelu nie słuchałem a słuchałem znacznie wyższego TD3.2 który wyrwał mnie z butów. Szkoda że nie ma możliwości wypożyczenia i posłuchania ich w swoich 4 ścianach gdyż po pierwsze to oferta na sprzęt używany a po drugie "choruję" przypadłość - tylko nowe😁 - a te nowe to już cena z wysokiej półki Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, MacieQ napisał: Oj tam nie przesadzaj ....aż taki drogi nie jest https://www.cloneyaudio.com/store/p/mcintosh-rs150 U mnie we wsi za ten głośnik BT dealer woła 1795€ - przecież to jest chore. A kolumny ze zdjęcia ładne są, popieram! Odpisz, cytując
Recommended Posts