rpm Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października Synästec Audio Origo II 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października (edytowany) Roksan’s new-look Caspian hi-fi range includes a feature-packed streaming amplifier | What Hi-Fi? (whathifi.com) No i mamy po ponad dekadzie nowego Caspiana - G4, wzorowany wizualnie pod Attessa. Edytowano 7 października przez Lumberjax Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października (edytowany) Jak dla mnie, idą ze wzornictwem w złym kierunku. Właśnie pierwsza myśl - Atessa? Może powinni zostawić wygląd Caspiana, ewentualnie dokonać małych zmian ale zabrać się za wnętrze. Edytowano 7 października przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Mogli dać dwie gałki zamiast jednej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Nic by to nie zmieniło, przynajmniej jak dla mnie. Wciąż ultra nowocześnie to wygląda. Na łatwiznę poszli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Mi tam się nawet podoba, odróżnia się wciąż od reszty na rynku, i na szczęścię nie ma żadnego ekranuu klasycznego. Ogólnie wnętrze ciekawie wygląda, jestem ciekawy pierwszych testów, jak wypada względem już niedostępnych K2, Caspian M2 czy nawet BLAK. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Jeśli tych pozostałych nie masz w domu, razem z nowym, nie będziesz mógł nigdy być pewnym jak brzmią. Jeśli je ktoś inny przeprowadził, te testy, to będą jego odczucia. Twoje mogą być inne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Kiedyś można było, a dziś już nie można. Pewnie technologia zaginęła jak sprzęt NASA do lotów na Księżyc 🌙 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Cambridge Audio EXA100 Cambridge Audio EXN100: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października 6 minut temu, Artur Brol napisał: Cambridge Audio EXN100: Za to Cambridge szanuję - patrzysz do środka i wiesz, że to Cambridge nawet bez czytania plakietki 🫡 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Ale jak widze, na latwizne poszli - zmienili tylko czesc przedniego panelu na czarny kolor. Choc i tak lepiej to wyglada niz nowy Caspian. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października (edytowany) No fakt, mogli dać drugie pokrętło a pod pleksą ukryć diody podświetlające duże symbole funkcji. Z daleka wyglądałoby to jak wyświetlacz i pasowało optycznie do streamera. Ale środek już całkiem nowy. Myślałem, że zrobią kopiuj/wklej z CXA-81... A tu nie 😀 Zasilanie dali konkretne - 1200W poboru prądu. W sam raz na zimę 😀 Chociaż 10k PLN za grzejnik to trochę drogo. Mam farelkę Eldom 2kW i kosztowała tylko 70 PLN 😁 Edytowano 10 października przez Gargan 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Cos musieli zmienic , bo troche przytyl - o 4kg. W porownaniu z CXA81. Ma zastapic. w/g hifi.nl linie Azure 851. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Do 851 to mu trochę brakuje 😄 Tamten to było premium z dwoma transformatorami. Tutaj jest po prostu solidnie 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Podobno cos z z Edge serii ma w sobie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października 16 minut temu, Artur Brol napisał: Podobno cos z z Edge serii ma w sobie. Kondensatory w logice sterującej 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Kto ich tam wie. Najwazniejsze by dobrze brzmial. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Gold Note CD-5 Bang & Olufsen i Ferrari JcKk9kpTURBXy9mNzQ0ODgwMjg5NmZiNmQ1ZjdjZTllZjk0ODIzOGU5MS5qcGeSlQMAFc0FAM0C0JMFzQGkzQEs3gABoTAG.avif JcKk9kpTURBXy9mNzQ0ODgwMjg5NmZiNmQ1ZjdjZTllZjk0ODIzOGU5MS5qcGeSlQMAFc0FAM0C0JMFzQGkzQEs3gABoTAG.avif 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Audio Note AN-J Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Wygladaja trochę, jakby ktoś zbyt duża skrzynkę zrobił, dla podzespolow którymi dysponował. 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października (edytowany) 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Wygladaja trochę, jakby ktoś zbyt duża skrzynkę zrobił, dla podzespolow którymi dysponował. Myślę że jest troszkę inaczej konstruktor kolumny głośnikowej ma jakieś założenia robi testy obliczenia tak to chyba wygląda. Edytowano 11 października przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października A ja myślę, że co najmniej połowa sprzętu jest robiona na pałę nawet bez użycia kalkulatora 😄 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Dnia 7.10.2024 o 13:27, Lumberjax napisał: Mi tam się nawet podoba, odróżnia się wciąż od reszty na rynku, i na szczęścię nie ma żadnego ekranuu klasycznego. Ogólnie wnętrze ciekawie wygląda, jestem ciekawy pierwszych testów, jak wypada względem już niedostępnych K2, Caspian M2 czy nawet BLAK. Piszą w recenzji. Bardzo podobnie do Caspiana M2 czyli ciepło, gęsto, bardzo gładko i miękko. Nawet nie są pewni czy dynamika wraz z wzrostem mocy się poprawiła. Coś tam słyszą, że niby lepsza kontrola przy niskich zejściach basu i tyle z różnic. Nie zrobili rewolucji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Cello Audio Palette & Master Supply Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Cudze chwalicie, swojego nie znacie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts