Wiesława Cesarz Napisano 3 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2021 Witajcie. Proszę o pomoc w dobraniu wzmacniacza oraz przewodów dla głośników Kaya S12. Miał ktoś styczność z tym sprzętem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 https://vividaudio.com/kaya/kaya-s12/ Nie znam tego produktu i nie wiem czego się po nim spodziewać. Drogie, czy grają na swoją cenę? Z czym ich słuchałeś wybierając? Czym Cie przekonały? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 Hej, Znam firmę ale kompletnie nie znam tego produktu. Były swojego czasu na AVS ale ciężko po krótkim odsłuchu powiedzieć cokolwiek. Zadzwoń do Planety dźwięku, mają w ofercie tę markę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiesława Cesarz Napisano 5 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Udało mi się je kupić 2 w cenie 1 w promocji więc skorzystałem. Ale patrząc na ceny wyposażenia...... Może znajdzie się ktoś chętny z forum na zakup również w promocji poprostu przesadziłem.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts