Oloim Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 Witam Mam gorąca prośbę do was o wycenę elementów audio. Urządzenia są w stanie bardzo dobrym / idealnym. Zestaw Pioneer C73 + M73 Kolumny Vienna Acoustics Beethoven Znalazłem kilka starych, aktualnych ogłoszeń lecz rozstrzał cenowy jest zabójczy. Pioneer C73 + M73 od 4600 do 7900, zaś kolumny od 7400 do 10000. Z góry dziękuję i mam nadzieję że trafi się osoba która podpowie jaka jest realną cena zestawu na chwilę obecną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2021 Ceny sprzętu używanego, tym bardziej już dość leciwego zależą w dużej mierze od jego stanu. Jeśli faktycznie jest on idealny, a do tego masz np kartony to może różnić się nawet o 50% od zaniedbanego, poobijanego. Akurat dobrze znam I pionka i Vienny. Tak więcgdybym chciał kupić to zaproponowałbym Ci. 3000zl za M73 2000 za C73 7000 za Vienny. Tu może być problem, bo duża konkurencja. Z drugiej strony, duża popularność w kraju. Po niższych cenach nie sprzedawaj. Możesz wystawić po 500zl więcej za element. Ceny sprzetu ostatnio poszły w górę więc dla kogoś może być to za tanio. Ale ja odpowiadam o realnej wartości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oloim Napisano 10 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2021 Dziękuję za odp. Starsze sprzęty kupują raczej ludzie którzy są w temacie obeznani i wiedzą czego chcą, liczę że taka osoba się trafi. Vienny przy moich Kefach R3 wypadają bardzo dobrze. Mam wrażenie jakby ktoś R3 przykrył kocem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 10 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2021 Tylko które Beethoven, jaki kolor, stsn itp, wrzuć jakieś foto może się ktoś zainteresuje, jak mi kolor spasuje to może... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oloim Napisano 11 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 12 godzin temu, marcinmarcin napisał: Tylko które Beethoven, jaki kolor, stsn itp, wrzuć jakieś foto może się ktoś zainteresuje, jak mi kolor spasuje to może... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 11 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 To fakt. Nie jestem fanem marki Vienna ale gdybym miał wybierać między R3 a Twoimi, to przez chwilę nie zastanawiałbym się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts