marcin.piku Napisano 16 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2021 Witam, jestem tutaj nowy i od razu proszę o pomoc :) posiadam układ salonu jak na zdjęciu. Wielkość, razem z jadalnią i kuchnią to jakieś 30m2, więc sam salon jest mały. Chciałbym zastanowić się nad odpowiednim rozwiązaniem w kontekście nagłośnienia do salonu. Nie wiem, czy do takiej powierzchni wystarczy jakiś lepszy soundbar, czy też pomimo małej ilości miejsca lepiej iść w amplituner i kolumny. Marzy mi się Dolby Atmos, jednak nie wiem czy jest to realne. W temacie soundbarów myślałem o Sonosie Arc, lub o JBL Bar 9.1. W temacie amplitunera, patrzyłem za jakimiś Denonami. Co ważne - głośniki za kanapą moga być podpięte jedynie do prądu. Nie mam rozprowadzonych innych przewodów. KAsa w jakiej chciałbym się zmieścić, to powiedzmy max 10k. Pozdrawiam, Marcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 1 lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 lipca 2021 Cześć, możesz uzupełnić ten rysunek wymiarami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 1 lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 lipca 2021 Szukasz sprzętu do słuchania muzyki czy do oglądania filmów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 lipca 2021 (edytowany) @marcin.piku kolego napisałeś nie tu co potrzeba twój wątek kwalifikuję się do działu Kino Domowe. @RoRo proponuję wprowadzić zmianę lokalizacji 😉 Edytowano 2 lipca 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts