dudal6 Napisano 5 lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 lipca 2021 Witam, Mam problem dotyczący kolumn Indiana Line Tesi 560 . z Przodu na dole są zadrapania od odkurzacza. ze względu na dziwny materiał kolumn z przodu nie wiem jak można to naprawić lub wyczyścić . Jeżeli ktoś forumowiczów potrafi mi pomóc to będę bardzo wdzięczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 lipca 2021 Co masz na myśli pisząc 22 godziny temu, dudal6 napisał: dziwny materiał kolumn z przodu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 6 lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 lipca 2021 Na przyszłość.... Podczas odkurzania zachowaj ostrożność w pobliżu kolumn. Bez sensu jest opcja by nie uważać a pozniej kombinować jak cos usunąć z obudowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudal6 Napisano 9 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 Materiał jest podobny do gumy . Jest ciężko go wytrzeć . Uszkodzenie spowodował odkurzacz automatyczny . Nie miałem pojęcia ze tak uszkodzi kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts