joanna.twardowska75@gmail. Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 Witam ,posiadam zestaw głośników heco: Metas XT 301 ,Metas XT CENTER 31,Metas XT 701,chciała bym sprzedać komplet, niestety nie wiem za jaką cenę powinnam wystawić . Czy ktoś może mi pomóc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahoo111 Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 Seria Metas to poprzedniczka serii Music Style, która jest poprzedniczką serii Aurora. Nowy zestaw 5.0 serii Aurora kosztuje poniżej 5000 zł. Używane kolumny Aurora 3-4 letnie, po gwarancji, ale w stanie idealnym, bywają w cenie ok. 50-60% nowych, Czyli trzeba się liczyć z tym, że pani stare kolumny będą konkurować ze stosunkowo nowymi w cenie 3000 zł za zestaw. Stare głośniki, pewnie 15-20-letnie, mogą już być w pewnej mierze zużyte, i nikt nie kupi kota w worku, więc trzeba się przygotować na to, że chętni będą chcieli przyjechać i odsłuchać je. Jeśli będzie możliwy odsłuch, to być może uda się uzyskać cenę 1000-1200 zł. Jeśli nie będzie możliwy, to można oczekiwać najwyżej 600 zł za całość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joanna.twardowska75@gmail. Napisano 8 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 dziękuje za info, pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahoo111 Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 Tylko że to nie jest jakaś kultowa seria, więc nie ma co oczekiwać cudów. Do tego dochodzi jeszcze perspektywa konieczności wymiany zawieszenia, to i trudno oczekiwać trzymania wartości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 Właśnie trochę jest. Bo to nie jest dokładnie 1:1 z Music Style. Metasy grały nieco jaśniej. Żywiej. I moim zdaniem one lepiej trzymały cenę. Music Style był bardzo popularną linią bo nie podniósł cen jak inni to zrobili. Metasy nie były tak popularne bo w ówczesnym czasie były cenowo równe z konkurencją. Ja do tej pory mam w zapasie XT501. Na co kolego chcesz zmienić? Napisz do mnie na PW być może się dogadamy. Miałbym na nie klienta. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joanna.twardowska75@gmail. Napisano 9 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 9 godzin temu, S4Home napisał: Właśnie trochę jest. Bo to nie jest dokładnie 1:1 z Music Style. Metasy grały nieco jaśniej. Żywiej. I moim zdaniem one lepiej trzymały cenę. Music Style był bardzo popularną linią bo nie podniósł cen jak inni to zrobili. Metasy nie były tak popularne bo w ówczesnym czasie były cenowo równe z konkurencją. Ja do tej pory mam w zapasie XT501. Na co kolego chcesz zmienić? Napisz do mnie na PW być może się dogadamy. Miałbym na nie klienta. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 Brak wiadomości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts