zaba1204 Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 Czy warto zainwestować w dwa głośniki Yamaha miusiccast 20 jako stereo pokój 16 metrów kwadratowych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 Odpowiedź na to pytanie nie jest oczywista, ponieważ same głośniki mogą być stosowane w parach stereo, ale raczej jako coś co gra w tle i nie liczyłbym na audiofilskie doznania i warto samemu to przetestować czy dane brzmienie nam wystarczy, czy jednak postawić na nieco droższe, ale i lepiej grające rozwiązanie typu np. Yamaha MCR-N570D. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaba1204 Napisano 10 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 W jednym mieszkaniu mam Yamahę 670D i jestem bardzo zadowolony ale do kawalerki poszukuje małych głośniczków i tak pomyślałem o Yamaha miusiccast 20 połączonych w stereo audiofilem nie jestem bardzo głośno też nie gram Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 nie bardzo. To głośniki które używa się jako tło. Masz pianocrafta. Ale on gra zdecydowanie lepiej. Także nie o końca to polecam. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts