Rafał S Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: W połączeniu z Chordem Qutest różnice między wzmacniaczami są na granicy percepcji. Niesamowite, aż trudno uwierzyć. Sprawdzałeś też w bardziej wyczynowym graniu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 29 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 Tak. Rafał, nasz kulturysta wcale nie jest taki potężny jak Ronnie Coleman w życiowej formie. Wcale a wcale. To tylko jedna z audiofilskich legend, które tak lubimy i które dodają kolorytu naszemu hobby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo666 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 O to cenne info. British Audiophile od lat posiada dzielonkę exposure i traktuje ją jako pkt odniesienia w testach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 29 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 Nie dziwię się. Ja jestem pod wrażeniem Expo 3510. Oczywiście nic nie jest idealne ale akurat muzyka z Expo 3510 trafiała nie tylko w moje uszy ale i w serce. Były dobre emocje za którymi tęsknię... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts