Vir3kS Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 (edytowany) Dzień dobry chciałbym wymienić mój sprzęt, aktualnie posiadam coś takiego: https://www.philips.pl/c-p/MCM2150_12/mikrowieza Szukam sprzętu w budżecie około 1000-1500zł. Najbardziej zainteresowało mnie coś takiego: Pianocraft MCR-B370D Czy za tą cenę to najlepsza opcja ? Czy może kupić oddzielnie kolumny i amplituner/wzmacniacz ? Czy może postawić na kino domowe ? Jestem amatorem w tym temacie i proszę o pomoc. Głownie słuchana jest muzyka, przede wszystkim rap ( każdy podgatunek rapu ) Edytowano 21 lipca 2021 przez Vir3kS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 (edytowany) Witam, Zastanów się czy to ma być sprzęt na chwilę czy na lata i warto coś dołożyć? Do zestawu stereo można kupić w przyszłości subwoofer, który sprawdzi się przy filmach i nie tylko. 2 godziny temu, Vir3kS napisał: Czy może kupić oddzielnie kolumny i amplituner/wzmacniacz ? https://avswiat.pl/argon-audio-sa1-alto-5.html Jeśli nie przeraża biały kolor, to powyższy zestaw zagra zdecydowanie lepiej od w/w przez Ciebie. Trzeba jeszcze oczywiście dokupić kable głośnikowe i muzyka gra. Pozdrawiam! Edytowano 21 lipca 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vir3kS Napisano 21 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 @lysyrafal Dziękuje bardzo za odpowiedź ! Zestaw oczywiście chciałbym zakupić na lata, rozumiem że lepiej poczekać i uzbierać troszkę więcej kasy aby kupić już coś porządniejszego ? Jeszcze zapomniałem wspomnieć o ważnej informacji, chciałbym puszczać muzykę również z płyt CD, czy jest jakiś zestaw godny uwagi z wbudowanym odtwarzaczem czy może da się to inaczej rozwiązać podłączając zewnętrzny odtwarzacz ? Biały kolor jak najbardziej może być, tylko kwestia tego odtwarzacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 (edytowany) Myślę, że warto poczekać i nie żałować później. Niestety jeśli chodzi o zewnętrzne odtwarzacze to nie korzystam z nich, więc nie chce wprowadzać w błąd czy to się sprawdzi. Z dobrych zestawów z wbudowanym CD i kolumnami, choć innymi niż te oryginalne, których nie warto brać pod uwagę ponieważ są po prostu słabe, to polecam posłuchać np. https://www.salonydenon.pl/mini-systemy-stereo/zestaw-stereo-rcdn-10-signature-s20e.html Edytowano 21 lipca 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Cześć, Wspomniana Yamaha to budżetowe rozwiązanie. Jeśli nie jesteś wymagającą osobą to jest to sprzęt godny polecenia ale koniecznie polecałbym rozważyć wyższy model MCR N670d w połączeniu z innymi monitorami takimi jak Q Acoustic 3020i czy Indiana Line Nota 260. Jeśli chciałbyś uzyskać cieplejsze brzmienie z bogatszą średnicą to polecałbym Denona RCDN10 + Polk Audio S20e lub Pylon Audio Pearl Monitor. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Witaj Jeżeli myślałeś o modelu CRX370. To poczekaj chwile i doloz do modelu CRX470. Nie tylko jest lepiej wyposażony ale przede wszystkim dużo lepiej brzmi od młodszego brata. Zapraszamy zresztą na bezpośrednie porównanie do salonów Tophifi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts