Q21 Napisano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2021 Może pomyliłeś modele. Dali Oberon byłyby średnim rozwiązaniem w przypadku Denona ale z Zensorami powinno być dobrze. Zensory nie są tak dociążone jak Oberony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artrok Napisano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2021 A czy możecie coś powiedzieć a amplitunerze Arcam AVR 10? Znalazłem używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2021 Moim zdaniem Zensory grały tak samo źle. Przypominam że od tego się zaczeło że połączenie nie jest dobre. Wcześniejsze Concepty też nie pasowały. Takie sety sie pojawiają bo to od lat ten sam dystrybutor. Ale to wszystko. 7 godzin temu, Artrok napisał: A czy możecie coś powiedzieć a amplitunerze Arcam AVR 10? Znalazłem używany. O to dość szybko. W jakiej cenie? Fajny model. Zostawia brzmienie Arcama a obslugę Samsunga. Więc same plusy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artrok Napisano 10 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2021 Za 7700 jeszcze na gwarancji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2021 Bardzo dobra cena. Zapodaj linka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artrok Napisano 11 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2021 8 minut temu, S4Home napisał: Bardzo dobra cena. Zapodaj linka. https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/1jJXp/ Amplituner już u mnie w domu na testach. Do kupienia jeszcze piękne kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts