patrykosinnn Napisano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2021 Cześć. Potrzebuję słuchawek dokanałowych true wireless do pracy w biurze dla osoby która potrzebuje kompletnej ciszy aby móc się skupić (dźwięki, rozmowy, śmiechy z zewnątrz). Zależy mi przede wszystkim na jak najdłuższym działaniu na baterii oraz ANC które wygłuszy otoczenie w jak największym stopniu, przy nie za głośnym słuchaniu muzyki i podcastów/audiobooków. Podcasty i książki to będzie z 70% w porównaniu do muzyki więc jakość dźwięku nie jest najistotniejsza. Rozmowy będą bardzo rzadko wiec mikrofon nie wymagany. Budżet jest rozpięty ponieważ najchętniej kupiłbym 2 pary słuchawek za około 600zł, aby mieć na wymianę po rozładowaniu jednych, natomiast jak skończy się lato prawdopodobnie będę chciał dokupić jakieś nauszne zamiast drugiej pary dokanałowych, więc fajnie jak by cena była w dolnej granicy, chyba że do takich wymagań trzeba dołożyć. Z rzeczy które by mogły jeszcze być to ładowanie indukcyjne. w miarę duży zasięg i możliwość jednoczesnego podłączenia do 2 urządzeń. Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 Cześć, Niestety jest pewien problem, a mianowicie zakładany budżet. W kwocie 600zł musisz być świadomy, że NC będzie słabo działał. Jeśli chciałbyś postawić na muzykalniejszy charakter brzmienia z dobrą redukcją szumów to polecam koniecznie posłuchać Sennheiser PXC550 II. Dynamiczniejsze brzmienie uzyskasz na Beyerdynamic Lagoon ANC ale w tym przypadku będzie gorsza izolacja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykosinnn Napisano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Dnia 3.08.2021 o 15:36, Q21 napisał: Cześć, Niestety jest pewien problem, a mianowicie zakładany budżet. W kwocie 600zł musisz być świadomy, że NC będzie słabo działał. Jeśli chciałbyś postawić na muzykalniejszy charakter brzmienia z dobrą redukcją szumów to polecam koniecznie posłuchać Sennheiser PXC550 II. Dynamiczniejsze brzmienie uzyskasz na Beyerdynamic Lagoon ANC ale w tym przypadku będzie gorsza izolacja. Dziękuję za odpowiedź. A czy z dokanałowych byłbyś, lub ktoś inny w stanie coś polecić? Od czasu premiery potaniały airpodsy pro które mają podobno dość dobre anc. Czy raczej w ich budżecie będzie coś lepszego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Witaj, Mamy bardzo ciekawy model od Audio Technica, który jest teraz w dobrej promocji! A-T ANC 300 - https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/ath-anc300tw.html -bardzo dobre tłumienie, wygodne w uchu. Jest kilka gumek do wyboru. Lecz najważniejsze, to idź dźwięk. Otrzymujesz wielką przestrzeń, dużo dźwięku, nienatarczywego, zrównoważonego. Słuchawki, które mogą stanowić konkurencję dla innych produktów powyżej 1000 zł. Zapraszamy Cię do naszych salonów w celu oględzin. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykosinnn Napisano 15 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 A co myślicie o airpodsach pro? Zależy mi też na wygodzie i mam bardzo dużo dobrych opinii o nich. Czy nie będzie problemów z używaniem ich na windows 10? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Airpodsy pod Windows to brzmi troszkę jak jakaś herezja . Osobiście wybrał bym chyba CREATIVE OUTLIER AIR SPORTS V2 https://pl.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier-air-sports-v2 . Długi czas pracy i dobra pasywna izolacja od otoczenia. https://kropka.audio/test/sluchawki/creative-outlier-air-sports-v2-recenzja/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wozek Napisano 20 września 2021 Udostępnij Napisano 20 września 2021 Cześć, Mam podobny budżet i wymagania, więc chciałbym podpiąć się pod temat. Jedyna różnica, to chciałbym słuchawki z pałąkiem/łączeniem - przyzwyczaiłem się do tego, że zawsze mogę zdjąć jedną słuchawkę i nie muszę szukać pudełeczka po kieszeniach i nie obawiać się że coś zgubię bo cały czas jest na szyi. Do tej pory korzystałem z skullcandy INK'd - były spoko póki jedna słuchawka nie przestała działać, ale teraz chciałbym spróbować czegoś z ANC. Coś polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts