stach_s Napisano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 Czy ktos moglby wypozyczyc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 Cześć, Jeśli jesteś zainteresowany wypożyczeniem tych przewodów to wyślij do mnie wiadomość. Nie ma najmniejszego problemu z wysyłką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 6 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Q21 napisał: Cześć, Jeśli jesteś zainteresowany wypożyczeniem tych przewodów to wyślij do mnie wiadomość. Nie ma najmniejszego problemu z wysyłką. Dziekuje, ale wolalbym posluchac pierwsza wersje, potem ew 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 Trzeba przyznać, że wersja II jest nawet bardziej udana brzmieniowo od wersji pierwszej. Charakter brzmienia podobny ale dźwięk bardziej "soczysty" i pełny przy zachowaniu perfekcyjnej kontroli, jak to w serii Black bywa W razie pytań, zapraszamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 (edytowany) 8 godzin temu, Q21 napisał: Trzeba przyznać, że wersja II jest nawet bardziej udana brzmieniowo od wersji pierwszej. Charakter brzmienia podobny ale dźwięk bardziej "soczysty" i pełny przy zachowaniu perfekcyjnej kontroli, jak to w serii Black bywa W razie pytań, zapraszamy. Szukalem informacji o tym kablu, ale na Waszej stronie mozna przeczytac tylko, ze ktos usiadl i wpadl w szok. Przedstawiacie kabel, jakby to byly kolumny, gdzie faktycznie mozna cos uslyszec. Ja wiem, ze to ciezki temat, ale na aukcji w specyfikacji macie TYLKO, ze kabel ma banany i jakas dlugosc.. poza tym nic. Edytowano 7 sierpnia 2021 przez no_i_fajnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Wprawdzie to inny przewód ale coś tam o Black jest 😉 https://theaudiophileman.com/ultra-blue-ii-speaker-cables-review-tellurium-q/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2021 Dzięki, poczytam na spokojnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts