Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
1 godzinę temu, Q21 napisał:

Cześć,
Jeśli jesteś zainteresowany wypożyczeniem tych przewodów to wyślij do mnie wiadomość. Nie ma najmniejszego problemu z wysyłką. 

Dziekuje, ale wolalbym posluchac pierwsza wersje, potem ew 2

Napisano

Trzeba przyznać, że wersja II jest nawet bardziej udana brzmieniowo od wersji pierwszej. Charakter brzmienia podobny ale dźwięk bardziej "soczysty" i pełny przy zachowaniu perfekcyjnej kontroli, jak to w serii Black bywa :) W razie pytań, zapraszamy.

Napisano (edytowany)
8 godzin temu, Q21 napisał:

Trzeba przyznać, że wersja II jest nawet bardziej udana brzmieniowo od wersji pierwszej. Charakter brzmienia podobny ale dźwięk bardziej "soczysty" i pełny przy zachowaniu perfekcyjnej kontroli, jak to w serii Black bywa :) W razie pytań, zapraszamy.

Szukalem informacji o tym kablu, ale na Waszej stronie mozna przeczytac tylko, ze ktos usiadl i wpadl w szok. Przedstawiacie kabel, jakby to byly kolumny, gdzie faktycznie mozna cos uslyszec. Ja wiem, ze to ciezki temat, ale na aukcji w specyfikacji macie TYLKO, ze kabel ma banany i jakas dlugosc.. poza tym nic.

Edytowano przez no_i_fajnie