PiotrWarszawa Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Dzień dobry, Chciałem Was poprosić o radę.Mam wzmak stereo z przetwornikiem ca ale potrzebuję podłączyć dvd do odsłuchu muzyki. Na chwilę obecną brak funduszy na odtwarzacz cd dlatego chcę podłączyćvpo coaxialu dvd.I moje pytanie brzmi czy skoro wzmak ma przetwornik to nie ma znaczenia jaki podłącze odtwarzacz dvd? Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPutka Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Dokładnie, też jestem tego samego zdania ,co Były Forumowicz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWarszawa Napisano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Świetnie.Bo myślałem,że będzie lipa totalna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWarszawa Napisano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 To kupuję najtańszy najprostszy dvd.Miałem kupić cd ale takie czasy że muszę odłożyć zakup cdka w czasie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWarszawa Napisano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Yamaha as 501 i heco aurora 700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWarszawa Napisano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 No póki nie poprawi się troszkę fundusz🙂Bo planowałem półtora tysiąca wydać no,ale cóż muszę z pół roku poczekać.A muzyka najważniejsza Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2021 nie używajmy słowa "tylko" transport. Bo on jednak ma znaczenie. Na wstępie aby ju sobie słuchać podłącz DVD cyfrowo. Ale z czasem zainwestuj w CD to sam się przekonasz Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2021 Transport transportowi nie równy. Różnice zawsze będą słyszalne i warto byłoby samemu zrobić taki eksperyment. Zawsze można opierać się o system 0-1, który w sprzęcie za 500zł i w sprzęcie za 5000zł będzie taki sam ale brzmienie może być różne. Tak jak pisze Piotr, pomyśl w przyszłości o odtwarzaczu CD, który zapewni Ci wyższą jakość dźwięku względem odtwarzacza DVD, Szymon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts