zuber Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 Witam wszystkich, posiadam wzmacniacz yamaha natural sound direct dc stereo amplifier a-1, mam to cacko już z 15 lat, nie pamiętam skąd dokładnie go mam. Od ok 8 lat stoi nieużywany. Moja prośba do was, aby ktoś kto ma pojęcie o tym sprzęcie wycenił mi to, chciałbym sprzedać (przez swirusa i utratę pracy). Od wielu lat sporadycznie sprawdzam czy pojawił się jakiś na allegro czy olx, niestety bez rezultatów. Na eBay znalazłem srebrny (ja mam czarny, niby lepszy) za ok 700 dolarów. Dodaje zdjęcia poniżej, jeśli byłby ktoś zainteresowany kupnem proszę o prywatną wiadomość. P.S. dolną zaślepkę posiadam, niestety oderwała się. Podam również link do szczegółowego opisu https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/yamaha-a-1-vintage-amplifier-review.9576/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 12 minut temu, zuber napisał: Na eBay znalazłem srebrny (ja mam czarny, niby lepszy) za ok 700 dolarów. Słabo szukasz. Za około 800zł tu masz w całości bez oderwanej klapkihttps://www.njuskalo.hr/hi-fi-pojacala/yamaha-a-1-oglas-35319752 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuber Napisano 23 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 334 euro to nie 800 zł, lecz +- 1500 zł + trzeba doliczyć wysyłkę. Sam na to teraz trafiłem, ale to nie zmienia faktu że jeśli ktoś zainteresowany kupnem to zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2021 Wystaw za więcej i schodź pomału z ceny. Teraz produkt jest tyle wart ile ktoś za niego da. Działa? Serwis mu robiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts