Q21 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 Gato AMP-150 AE dostępny w salonie Q21. Flagowa Integra, wyróżniająca się najwyższej jakości estetyką, zaawansowaną technologią i doskonałą reprodukcją dźwięku. Łatwy w obsłudze, niczym dziecięca gra, a jednocześnie wystarczająco wydajny, by utrzymywać nawet najbardziej wymagające prądowo głośniki w żelaznym uścisku, zachwycający niesamowitą muzykalnością i autentyzmem brzmienia. Potężna moc wyjściowa 2 x 150 W Wejścia zbalansowane i niezbalansowane Pojedynczy stopień wyjściowy Mos-Fet Analogowy wyświetlacz wielofunkcyjny, przejrzysty i bogaty w informacje Funkcja Direct; możliwość wykorzystania w systemie kina domowego Pobór mocy (max) 600 Serdecznie zapraszany na komfortowe odsłuchy do salonu Q21 | Szczegóły dotyczące wzmacniacza dostępne pod linkiem. Salon audio-video Q21 Pabianice, Reymonta 12 Tel. (42) 213 01 66www.Q21.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 (edytowany) 2 godziny temu, Q21 napisał: Potężna moc wyjściowa 2 x 150 W Tym określeniem potężna to raczej bym w tym przypadku nie szafował skoro ten producent ma w ofercie wielokrotnie silniejsze konstrukcje. 2 godziny temu, Q21 napisał: Wejścia zbalansowane i niezbalansowane Czy to jest konstrukcja w pełni zbalansowana czy ma tylko zbalansowane wejście? Dobra już znalazłem. Niestety te XLR-y to ściema. Sygnał jest po wejściu degradowany do niezbalansowanego. Edytowano 26 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 2 godziny temu, HQ150 napisał: Tym określeniem potężna to raczej bym w tym przypadku nie szafował skoro ten producent ma w ofercie wielokrotnie silniejsze konstrukcje. ale 250 i 400 to klasa d, a amp 150 to klasa ab! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 (edytowany) 21 minut temu, MarcKrawczyk napisał: ale 250 i 400 to klasa d, a amp 150 to klasa ab! No oczywiście, że tak. Ale co z tego? Wejdź na stronę Gato i zobacz jak sami reklamują swoje wzmaki. Widzisz tu jakieś rozróżnienie na klasę D i AB? Ja nie.https://www.gato-audio.com/eu/electronics/integrated-amplifiers.html Edytowano 26 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 nic, tylko ile znasz integr w klasie ab o mocy wyższej niż 2 x 150? nie jest to często spotykane, więc twoje przyczepianie się do określenia potężna moc jest moi zdaniem nieuprawnione Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 (edytowany) 11 minut temu, MarcKrawczyk napisał: nic, tylko ile znasz integr w klasie ab o mocy wyższej niż 2 x 150? No mnóstwo właśnie. Popatrz jak napisałem powyżej na stronę Gato. Oni nie robią żadnego rozróżnienia dla swoich wzmaków pod względem klasy w jakiej grają. Edytowano 26 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 straszniejś czepialski jesteś, a te twoje mnóstwo to tak jakbym powiedział, że jest mnóstwo hatchbaków o mocy powyżej 300 km, a tak poza tym, u mnie w katalogu gato dokładnie opisuje klasy wzmacniaczy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 9 minut temu, MarcKrawczyk napisał: straszniejś czepialski jesteś, A co? Nie wolno?:-) Ja katalogu nie mam mnie aż tak firmy nie rozpieszczają, żeby mi swoje sprzęty na testy wysyłać. Widzę to co mają na swojej oficjalnej stronie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 35 minut temu, HQ150 napisał: Ja katalogu nie mam mnie aż tak firmy nie rozpieszczają, żeby mi swoje sprzęty na testy wysyłać. zapewniam cię, że nikt mnie nie rozpieszcza, a katalog mam jeszcze z avs 2019, co zresztą widać po nieaktualnych cenach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts