marciano Napisano 2 września 2021 Udostępnij Napisano 2 września 2021 Witam. Nosze się z zamiarem wymiany mojego zestawu. Aktualnie posiadam onkyo tx-nr676e + Taga Harmony 606 v.3 + Magnat 302c Chciałbym wymienić to na zestaw kina domowego Teufel Ultima 40 Surround Pwr Ed. Czy to dobre glosniki? Dostanę coś lepszego za 4500zl? Dzieki za rady. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 Ja bym nie zmieniał. Nie na Teufel Jak masz taki budżet to wymiana na HEco Aurora 700, Melodika BL 40MKIII czy Tannoy 7.4 jeśli jeszcze znajdziesz. Pewnie kilka innych propozycji jeszcze by się pojawiło. Emotiva? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 Cześć, 7 godzin temu, marciano napisał: Nosze się z zamiarem wymiany mojego zestawu. Z jakiego powodu? Brzmienie, wygląd?... 7 godzin temu, marciano napisał: Dostanę coś lepszego za 4500zl? Zerknij choćby np. na: Wilson Raptor 9, STX Quant 300, Magnat Monitor Supreme 1002.... Zawsze możesz posłuchać przed zakupem w/w zestawów. Zapraszam na odsłuch i po wycenę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciano Napisano 3 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2021 Chce zmienić na coś lepszego. Myślałem że ten zestaw Teufel będzie ok. Heco Aurora 5.1 chyba do 4500 nie uda się kupić. A podobają mi się. I musi to być koniecznie w kolorze białym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 Możesz sukcesywnie rozbudować system. Subwoofer zawsze możesz dokupić później a do tego czasu używać to co masz. Najlepiej podjedź gdzieś, odsłuchaj, obejrzyj... Zapraszam Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 Ja również radziłbym kupić lepszy zestaw nawet bez subwoofera, który możesz kupić później. Takie kolumny jak Heco Aurora, Klipsch z serii R, czy niewiele droższy Q Acoutsics 3050i zapewnią zdecydowanie lepsze brzmienie i dynamikę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 września 2021 Udostępnij Napisano 4 września 2021 Z racji że coś masz, to po prostu elementy wymieniaj sukcesywnie. Wymiana dla samej wymiany nie przyniesie ci korzyści Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts