ArekArni Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 (edytowany) Witam, problem polega na tym że włącza się i po chwili się sam wyłącza żeby znów się włączyć. I tak wkoło. Wiecie co może być przyczyną? Da się to samemu naprawić? Ile ewentualnie kosztowała by naprawa tego? Zaraz dodam wideo i dorzucę link do niego gdzie nagrałem jak to się odbywa. Link do filmiku na yt: Edytowano 6 września 2021 przez ArekArni Dodałem link do filmu z moją usterką Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Najlepiej odepnij wszystko od amplitunera. Zrób reset urządzenia i daj znać jak się zachowuje. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekArni Napisano 6 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2021 Przed chwilą, LBX Systemy Audio napisał: Najlepiej odepnij wszystko od amplitunera. Zrób reset urządzenia i daj znać jak się zachowuje. Piotr No właśnie tak robiłem i nic nie pomogło. Chyba że źle to zrobiłem, jak powinno się zrobić reset tego amplituner? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Proszę: https://manuals.denon.com/AVRX2100W/EU/PL/GFNFSYvyalrwrt.php Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekArni Napisano 6 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2021 6 minut temu, LBX Systemy Audio napisał: Proszę: https://manuals.denon.com/AVRX2100W/EU/PL/GFNFSYvyalrwrt.php Bardzo dziękuję za link, właśnie tak robiłem, nie naprawia to problemu. Wyżej wstawiłem link do yt gdzie nagrałem zachowanie tego amplitunera, bd wdzięczny jak Pan zerknie na niego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Na moje oko serwis. To nie jest normalne zachowanie amplitunera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 września 2021 Udostępnij Napisano 7 września 2021 Tylko serwis. Albo ma gdzies specie w środku albo się zapętlił na menu serwisowym. To inne niż to co reset. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 8 września 2021 Udostępnij Napisano 8 września 2021 Być może coś z oprogramowaniem. W tym przypadku tylko serwis. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczkowo Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Dnia 6.09.2021 o 14:27, ArekArni napisał: Witam, problem polega na tym że włącza się i po chwili się sam wyłącza żeby znów się włączyć. I tak wkoło. Wiecie co może być przyczyną? Da się to samemu naprawić? Ile ewentualnie kosztowała by naprawa tego? Zaraz dodam wideo i dorzucę link do niego gdzie nagrałem jak to się odbywa. Link do filmiku na yt: Witam, mam dokladnie ten sam problem, udało się go rozwiązać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 Co się stało że u Ciebie amplituner wpadł w taki stan? Dnia 7.09.2021 o 07:46, S4Home napisał: Tylko serwis. Albo ma gdzies specie w środku albo się zapętlił na menu serwisowym. To inne niż to co reset. Piotr Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczkowo Napisano 4 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2021 U mnie nic kompletnie nie zapowiadało tego, serwis mówi że pierwszy raz się z tym spotyka. Na YouTube znalazłem filmik w którym gość poprawia zimne luty, na jednym złączu, zobaczę czy poskutkuje i dam znac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denon dra Napisano 4 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2021 Witam, czy udało się rozwiązać problem? Jeśli tak co było przyczyną? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczkowo Napisano 24 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2022 Po przelutowaniu złącza problem ustąpił na miesiąc i powrócił, pytanie tylko czy rzeczywiście przelutowanie pomogło czy co przez przypadek przy rozkręcaniu/skręcaniu było ruszone dzięki czemu działało. Na dniach jeszcze raz przelutuję to złącze i się okaże. a tą chwilę po wyładowaniu złości poprzez uderzenie z góry okazało się że też na jakiś czas pomogło Jak zadzwoniłem do serwisu to mi powiedzieli że z takim problemem jeszcze się nie spotkali co mnie dziwi bo podobnych przypadków w necie jest dużo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenpill Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca Hej, Spotkał mnie ten sam problem. Sprzęt AVR-X2100W. Czy finalnie udało się rozwiązać ten problem? Czy serwis już wie gdzie tkwi problem? Czy można to samemu jakoś ogarnąć? Jakby ktoś znał rozwiązanie to byłoby fajnie tu umieścić wskazówkę. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Oni robią reset fabryczny do którego Ty nie masz dostepu. Potem diagnostyke i po tym widza co jest. Czasem sam reset wystarczy. Bo amplituner sięzawiesza. A czasem to wina końcowke mocy. Tak czy siak serwis. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts