Skocz do zawartości

Denon Avr-x2100w włącza się i wyłącza

ArekArni

Recommended Posts

Witam, problem polega na tym że włącza się i po chwili się sam wyłącza żeby znów się włączyć. I tak wkoło. Wiecie co może być przyczyną? Da się to samemu naprawić? Ile ewentualnie kosztowała by naprawa tego? Zaraz dodam wideo i dorzucę link do niego gdzie nagrałem jak to się odbywa. 

Link do filmiku na yt:

Edytowano przez ArekArni
Dodałem link do filmu z moją usterką

Dnia 6.09.2021 o 12:37, LBX Systemy Audio napisał:
Expand  

Bardzo dziękuję za link, właśnie tak robiłem, nie naprawia to problemu. Wyżej wstawiłem link do yt gdzie nagrałem zachowanie tego amplitunera, bd wdzięczny jak Pan zerknie na niego. 

• 2 months later...
  Dnia 6.09.2021 o 12:27, ArekArni napisał:

Witam, problem polega na tym że włącza się i po chwili się sam wyłącza żeby znów się włączyć. I tak wkoło. Wiecie co może być przyczyną? Da się to samemu naprawić? Ile ewentualnie kosztowała by naprawa tego? Zaraz dodam wideo i dorzucę link do niego gdzie nagrałem jak to się odbywa. 

Link do filmiku na yt:

Expand  

Witam, mam dokladnie ten sam problem, udało się go rozwiązać? 

• 1 month later...

Po przelutowaniu złącza problem ustąpił na miesiąc i powrócił, pytanie tylko czy rzeczywiście przelutowanie pomogło czy co przez przypadek przy rozkręcaniu/skręcaniu było ruszone dzięki czemu działało. Na dniach jeszcze raz przelutuję to złącze i się okaże. a tą chwilę po wyładowaniu złości poprzez uderzenie z góry okazało się że też na jakiś czas pomogło :) 

Jak zadzwoniłem do serwisu to mi powiedzieli że z takim problemem jeszcze się nie spotkali co mnie dziwi bo podobnych przypadków w necie jest dużo

• 2 years later...