bychawski1 Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Witam wszszyskich, Jakiś czas temu zakupiłem Soundbar JBL 9.1 i mam z nim problem. Przy wylączonym TV potrafi sie sam włączyć Probowałem odłączenia wszystkich kabli procz zasilania, wyłączenia routera, resetu ponownego, wylaczenia wszystkich urzadzen bluetooth i nadal kicha.. Macie jakas rade na to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 września 2021 Udostępnij Napisano 7 września 2021 Posty o problemach z tym soundbarem sa co tydzień. Nie wiem czy to dobra informacja dla Ciebie czy nie. Spróbuj go oddać z tytułu rękojmi. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 września 2021 Udostępnij Napisano 7 września 2021 Cześć, Niestety jest to częsty problem tego soundbara. Zostaje albo wysyłka na serwis albo rezygnacja z zamówienia. Z soundbarów, które faktycznie działają są Sonos Beam, ARC czy Yamaha. Niemniej jednak warto rozważyć także opcje monitorów aktywnych takich jak System Audio Saxo 7 Active czy Klipsch the Fves. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts