oko Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Tak jak w temacie Jakie Radio do Atoll in100 ? Chciałbym żebyście mi zaproponowali najtańsze radio które można podłączyć kablem RCA do Atoll in 100. Sam atoll nie ma w sobie radia. Szukajac w internecie z hasłem Radio RCA nic mi nie wyszukuje..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Zamiast radio użyj słowa tuner. Coś się pewnie wtedy znajdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 https://allegro.pl/kategoria/sprzet-audio-dla-domu-tunery-radiowe-260439 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Jeśli szukasz tunera FM to masz odpowiedź wyżej. Jeśli chciałbyś postawić na radio internetowe czyli dostęp tak na prawdę do każdej stacji radiowej na całym świecie to zwróć uwagę na Audio Pro Link 1 lub Yamahę WXAD10. Oba urządzenia mamy dostępne od ręki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts