marino166 Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 Koledzy, poszukuję wzmacniacza do kolumn Elac FS 68.2 obecnie grają z Cambridge audio azur 651a, ale postanowiłem spróbować czegoś innego. W tym zestawieniu gra to nawet fajnie, ale czasem wydaje mi się, że za ostro. Chciałbym spróbować Rotela ra12. Czy to lepszy pomysł? Wielkość pokoju 16 m, muzyka jazz, pop, elektroniczna, trochę blusa. Chciałbym kupić coś do maksimum 2.5 tys Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 nowy czy używany? Moim zdaniem dobry pomysł to Atoll, Magnat MA 780, czy NAD Kwestia czy nowe czy używane. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marino166 Napisano 5 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2021 1 godzinę temu, S4Home napisał: nowy czy używany? Moim zdaniem dobry pomysł to Atoll, Magnat MA 780, czy NAD Kwestia czy nowe czy używane. Piotr Myślę raczej o używanym sprzęcie, chociaż może by tak spróbować NADa 356? Może bym się zmieścił w budżecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Z nowym. No jest szansa Zapraszam po wycene. Z używanych mozna jeszcze wtedy polować na starsze wyższe Denony. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Jeśli nowy sprzęt wchodziłby w grę to rozwiązaniem byłby Magnat MR780 lub NAD C356bee. Z używanych masz większe pole manewru i warto byłoby poszukać Atolla IN200 ale obawiam się, że musiałbyś do niego trochę dorzucić. Ciekawą opcją byłby stary Cyrus One, oczywiście musiałbyś zaakceptować jego wygląd Zapraszam po wycenę Magnata oraz NADa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marino166 Napisano 10 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2021 Koledzy, mam do wyboru Nad 356 i Roksan Kandy MK3 żadnego nie słyszałem. Proszę doradźcie który lepszy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marino166 Napisano 10 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2021 Panowie, co sądzicie o Nad c372? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 października 2021 Udostępnij Napisano 11 października 2021 372 gra ciekawiej od 356. Kandy MK3 to nieco starszy model. Kierował bym swoją uwagę na 372. Dostaniesz solidne dociążenie dołu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts