Dadavo Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 Witam wszystkich, Mam w posiadaniu wzmacniacz marantz Sr7008 do tego głośniki 2x Canton Vento 890 na przodzie, na centralu canton Vento 858.2 oraz na canton vento 820.2 na tyle. Potrzebowałbym do tego zestawu dobrego subwoofera. Co polecacie? Budżet do 1500-2000 zł. Dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Jeśli chodzi o kinowe subwoofery to postawiłbym na Klipscha R-120SW, nic ciekawszego raczej się nie kupi w tym budżecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 @Dadavo w założonym przez Ciebie budżecie zerknij na wspomnianego już Klipscha ewentualnie Polk Audio HTS-12. Jak masz okazję to podjedź gdzieś na odsłuch i je skonfrontuj. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Zdecydowanie Heco 30A Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadavo Napisano 9 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 października 2021 Najbardziej do mojego zestawu wizualnie pasowalby Polk . Jaka jest różnica w dźwięku? Najbardziej chodzi mi zeby subwoofer mial mocny bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 października 2021 Udostępnij Napisano 11 października 2021 Polk także dysponuję głębokim basem. Więc jesli mówisz o modelu 12 i wtedy nei będziesz na niego za każdym razem patrzył z skrzywioną minął to jak najbardziej może być. Zapraszam po wyceny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts