Piotr Owczarzak Napisano 11 października 2021 Udostępnij Napisano 11 października 2021 Witam. Stoję przed wyborem subwoofera do Mojego zestawu. Interesują Mnie konkretne dwa modele z stajni Klipsch. Pierwszy to R112SW , drugi R120SW. Oba na głośniku 30cm. R120 bardziej Mi pasuje pod resztę zestawu ( R620F , R34C, R51M , R41SA ) lecz 112 schodzi niżej 🤔 Ktoś może miał do czynienia z tymi subwoferami i może się wypowiedzieć na ich temat ? Będę wdzięczny :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 To dwa rożne produkty. Wiem że podobne ale to tylko wygląd. R120 pasuje ci bardziej bo masz linie Reference. Ale model R112 jest z linii Reference Premier. Gra zdecydowanie lepiej. Twoje kolumny i sub kiedyś miały szary kolor teraz są po prostu pofarbowane aby nieco zmylić klienta. Bierz 112SW Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Cześć, Jeżeli masz okazję to podjedź gdzieś i porównaj oba modele. To zupełnie różne konstrukcje. Pod Twoje kolumny bardziej będzie pasowała 120 ale pod preferencje odsłuchowe już może być inaczej. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Jeśli możesz dołożyć to lepiej wybierz R-112SW to co już wiesz i co koledzy wcześniej napisali mocniej głębiej i dodatkowo możesz dokupić dedykowany opcjonalny moduł bezprzewodowy WA-2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts