Kowalik87 Napisano 23 października 2021 Udostępnij Napisano 23 października 2021 Jestem nowy i potrzebuję rady, dostałem w spadku amplituner Pioneer vsx 828 k, chcę do tego dobrać dwie kolumny oraz subwoofer. Zależy mi na czymś uniwersalnym, głównie muzyka z tv, YouTube, netflix, a czasem jakiś koncert z dvd. Czy możecie coś polecić doradzić? Jest to jakieś 30 m2 otwarty salon z kuchnią, nieregularne kształty, kolumny będą stały na ścianie o długości 2 m. Subwoofer chcę postawić po przeciwnej stronie obok kanapy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 23 października 2021 Udostępnij Napisano 23 października 2021 Zapomniałeś o budżecie. Jak masz mniej jak 3000zł to szukaj kolumn używanych bo wówczas nic sensownego nie kupisz by napędzić salon. Jak wysupłasz conajmniej 5000zł to już coś fajnie może grać z tym Pioneerem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Używane Mission M34 albo M35 i / Klipsch F2, Heco Music Style 900 Do tego subik z linii Music Style, Magnat albo używany Klipsch Premier. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts