Cinekc4 Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 Witam mam monitor audio mr6 i myślę nad zmiana czy kef q750 dobry wybór i zamiennik kolumn obecnych? Pokój 25m kolumny wspomaga rel ht1003. Budżet do 4 tys Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Witaj, Napisze w punktach bo będzie prościej dalej dyskutować. 1. Z czego jesteś zadowolony przy obecnych? 2. co byś zmienił? 3. KEF Q 750 to na pewno kolumna lepsza. Ale gra inaczej. 4. Kwota na nowe czy używane? 5. Jaki masz wzmacniacz? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekc4 Napisano 25 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2021 Chciałbym zmienić może jakość dźwięku choć sie zastanawiam czy sama zmiana amlitunera nie była by bardziej sensowna gdyż mam Pioneer vsx 831 i nie wiem czy on wogole daje w pełni możliwości tych kolumn mr6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Cześć, Kef Q750 to wyższa klasa niż MR6 ale brzmią inaczej. W mojej ocenie warto byłoby w pierwszej kolejności wymienić amplituner na porządny wzmacniacz. Poprawa będzie mocno słyszalna. Polecałbym najlepiej udać się na odsłuch lub wypożyczyć wzmacniacz na testy. Jeśli chciałbyś poprawić przestrzeń oraz barwę to polecałbym zwrócić uwagę na Atoll IN50 Signature lub Magnat MR780. Kolumn w chwili obecnej bym nie ruszał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts