Leszek23 Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Witam wszystkich. Chciałbym zakupić kino domowe ale nie znam się za bardzo. 5.1 ,5.2,.5.1.2, 5.1.4 dużo o tym piszą dolby atmos. Ale tak naprawdę kino będzie głównie służyć do filmów muzyki , podczas oglądania transmisji sportowych kiedyś przeglądałem sprzęt firmy Audio Bronze podobał mi się też wygląd głośników ale to akurat jest mało ważne. Cena maks 10tys czekam na ciekawe propozycje dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Napisz porządniej (obszerniej...) czego szukasz, bo nawet nie podałeś tak podstawowych informacji początkowych jak powierzchnia pokoju czy co ma być w komplecie (amplituner plus kolumny, czy jeszcze np. odtwarzacz B?). Nie ma co pakować się w jakieś obłędne ilości kolumn 5.1.4 jak nie wiadomo co chcesz osiągnąć i czy będziesz w stanie spełnić wymagania dotyczące ATOMOS i odpowiednio rozmieścić kolumny, Często lepiej jest poprzestać na prawidłowo skonfigurowanym zestawie 5.1 niż kupować gorsze kolumny - bo ma być ich prawie dwa razy więcej. Pół roku temu zacząłeś od soundbara: Pozdrawiam PS. Co powinien zawierać taki początkowy post - link masz poniżej (a także w mojej stopce) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 W tej cenie skup się na solidnym kinie 5.1 Pokaż pomieszczenie w ktorym to ma stać. rzut mieszkania oraz real foto. I doradzimy Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts