Gas Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 (edytowany) Cześć, mam pytanie, które dla większości z Was na pewno wyda się banalne. Mam TV Sony xh9096 z hdmi earc. Czy puszczając na TV z usb pliki mkv (kodi) z zapisaną ścieżką dźwiękową np. Dolby TrueHD/DTS-HD Master Audio i mając wpięty w TV kabel hdmi do earc'a uzyskam dźwięk Dolby TrueHD/DTS-HD Master Audio na amplitunerze Denon AVR-3808? Edytowano 4 listopada 2021 przez Gas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gas Napisano 4 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 7 minut temu, Jasiek88 napisał: nie. Dziękuję za info. Jaki element takiego "zestawu" uniemożliwia otrzymanie Dolby TrueHD/DTS-HD MA? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 (edytowany) Amplituner, skoro chcesz korzystać z eARC to oba urządzenia muszą go mieć. Albo kup... https://www.amazon.pl/FeinTech-VAX01202-Extractor-nowoczesnych-telewizorów/dp/B08TX473Z8 Edytowano 4 listopada 2021 przez Jasiek88 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 Calkiem inna sprawa to czy ten Sony m możliwość wylotu sygnałem HD. Bo to nie jest takie oczywiste. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 Nawet DTS w odróżnieniu do innych gdzie nie ma jego obsługi całkowicie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts