waldi Napisano 9 maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2007 Pożyczyłem ostatnio taki DVD Yamahy i zauważyłem, że jak wkładam płyty CD-RW z muzyką lub DVD-RW z filmami to musi strasznie długo się zastanawiać zanim pokaże menu płyty. Wydaje jakieś dziwne stuki, brzęki, a czasem w ogóle nie czyta. Z fabrycznymi CD, DVD i nagrywanymi CD-R nie mam takiego problemu. Czy ten odtwarzacz jest uszkodzony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 9 maja 2007 Udostępnij Napisano 9 maja 2007 Może te RW muszą być "zfinalizowane ?" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi Napisano 10 maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2007 I są, DVD nagrane w jednej sesji, jakby się gubił próbując coś odczytać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rupert Napisano 11 maja 2007 Udostępnij Napisano 11 maja 2007 CD-RW i DVD-RW są najtrudniejsze do odczytu, odbijają najmniej światła (DVD-RW mają skomplikowany układ danych), pewnie odtwarzacz głupieje - może to oznaczać, że z laserem już nie jest dobrze, albo, że ten typ tak ma. Skoro mówisz, że inne płyty czyta jest to prawdopodobne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigniew Napisano 18 maja 2007 Udostępnij Napisano 18 maja 2007 U mnie w tym modelu wychodziły inne kwiatki (czarno biały obraz), skończyło się w serwisie, a potem na allegro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts