Loewe Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 Witam! Chciałbym kupić używany amplituner stereo do ok. 2000 zł z funkcją bluetooth (muzyka głównie z YouTube) do starych głośników heco superior cantata,pokój 4x4m,60%filmy 40%muzyka różna, ostatnio najczęściej słucham disco, rap, jakieś propozycje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loewe Napisano 13 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Byłem nastawiony na yamaha rn602 ale gdzieś przeczytałem że Yamahy nie będą się zgrywać z moimi głośnikami, że grają jasno, swobodnie a podobnie działają te głośniki i czy nie lepsze będzie onkyo, denon? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 A może używany wzmacniacz z daciem? Spokojnie podłączysz TV. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loewe Napisano 13 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 39 minut temu, 1Ender napisał: A może używany wzmacniacz z daciem? Spokojnie podłączysz TV. Pozdrawiam Właśnie pomyślałem o wzmacniaczach, czy nie posiadają możliwości podłączenia bluetooth i znalazłem yamaha as301 /501 +sieć NP S303 cena ok 2,5 tyś za zestaw czy lepiej yamaha rn602 cenowo wychodzi podobnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Dobry używany wzmacniacz ma sens. Bluetooth oznacza słabą jakość dźwięku. Jeżeli nie zależy Ci na jakości to kup z bluetooth. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loewe Napisano 13 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 13 minut temu, 1Ender napisał: Dobry używany wzmacniacz ma sens. Bluetooth oznacza słabą jakość dźwięku. Jeżeli nie zależy Ci na jakości to kup z bluetooth. Pozdrawiam Teraz głównie słucham muzyki ze smartfonu przez bluetooth na słuchawkach, disco, rap, ale że posiadam głośniki to czemu ich nie wykorzystać dokładając ok2 tyś zł na amplituner czy wzmacniacz, tylko te głośniki grają jak to się mówi jasno, żywiołowo, nie wiem czy yamaha do nich się nada, czy jakiś inny sprzęt nie zagrał by lepiej? 1 godzinę temu, 1Ender napisał: A może używany wzmacniacz z daciem? Spokojnie podłączysz TV. Pozdrawiam Właśnie pomyślałem o wzmacniaczach, czy nie posiadają możliwości podłączenia bluetooth i znalazłem yamaha as301 /501 +sieć NP S303 cena ok 2,5 tyś za zestaw czy lepiej yamaha rn602 cenowo wychodzi podobnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loewe Napisano 13 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Dziękuję, przynajmniej mniej więcej wiem czego szukać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Szukaj używanej Yamahy RN602 ale może być ciężko z zakładanym budżetem, ponieważ ceny poszybowały do góry. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts