Luk Best Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 Czy znajdzie się chętny który zna się na tym i będzie mógł mi coś doradzić? Jak będę wiedział że są tu dobrzy ludzie wtedy napiszę o co chodzi.. pomożecie?😉 Chodzi o sprzęt grający do domu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 1 minutę temu, Luk Best napisał: Czy znajdzie się chętny który zna się na tym i będzie mógł mi coś doradzić? Jak będę wiedział że są tu dobrzy ludzie wtedy napiszę o co chodzi.. pomożecie?😉 O to tu również chodzi ale najpierw opisz potrzeby 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Best Napisano 21 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 1 minutę temu, Matt Daemon napisał: O to tu również chodzi ale najpierw opisz potrzeby 😉 Witam. A więc,nie będę pisał co miałem czego próbowałem,napiszę czego konkretnie oczekuje. Lubię słuchać bardzo głośno muzyki,jest to muzyka house,deep house,funky,elektroniczna,hip hop,różnie. Uwielbiam bardzo głęboki bas i do tego wyraźny sopran takie cykanie no i oczywiście głos musi być czysty. To tak ogólnie krótko zwięźle. Na sprzęt chciał bym przeznacycz kwotę do 1500zl ale jak będzie do 2000zl nic się nie stanie. Miał by to być zestaw który przy zwiększeniu głośności nie zmieni w znacznym stopniu tej głębi basu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 Pomieszczenie w którym to ma grać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Best Napisano 21 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 1 godzinę temu, Markcox napisał: Pomieszczenie w którym to ma grać? 20-25m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Abstrahując. Mam tylko nadzieję, że to " bardzo głośno słuchać " nie odbywa się w bloku. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Może być problem w tym budżecie. Polecił bym ci Klipsch F2/F3 + Denon PMA 860 / Harman HK 680 ale trzeba do tego dołozyć jeszcze źródło. Z racji że sprzet uzywany też psozedł mocno w gorę to możesz nie zmieści sięw budżecie. Możesz szukać także Magnat z serii Quantum. Nawet starszej 5 serii. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Więc jak Piotr zauważył, w tym budżecie będzie CI trudno zrealizować swoje oczekiwania. Górna Twoja granica pozwoli Ci na dorwanie F3 i zostaną Ci drobne, za które nie kupisz całej reszty toru. Taki klimat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts