erdodeh Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Witajcie, Teściu otrzymał ode mnie w spadku stare głośniki frontowe m audio 9920( Moc nominalna [W] 150 Min. pasmo przenoszenia [Hz] 40 Max. pasmo przenoszenia [kHz]22 Skuteczność [db/W/m] 89). Szukamy możliwie taniego, używanego amplitunera aby mógł podłączyć pod niego tv z jednym zastrzeżeniem - może mieć max 11cm wysokości. 🙂 Przychodzi może komuś z Was na myśl jakiś w miarę popularny sprzęt aby nie było trudno go znaleźć na aukcjach. Jedyne co znalazłem to coś takiego: https://allegro.pl/oferta/onkyo-dr-s501-amplituner-stereo-z-dvd-hdmi-11444520797 Poradzi sobie z tymi kolumnami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Loxjie a30 https://www.amazon.pl/dp/B08J7Z8TN6/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_RWEZGP8PDVDD3N8YXP42 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 Loxije, topping czy inny smsl. Czy teściu dostal cały set kinowy? Jak często były sprzedawane? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 Poszukaj używanego wzmacniacza z wbudowanym DACiem NuPrime IDA-6. Bardzo kompaktowy wzmacniacza, wysokość całe 6cm🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erdodeh Napisano 23 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 (edytowany) 4 godziny temu, S4Home napisał: Loxije, topping czy inny smsl. Czy teściu dostal cały set kinowy? Jak często były sprzedawane? Piotr Teściu dostał dwa głośniki frontowe od zestawu. Ja byłem pierwszym ich właścicielem o ile dobrze zrozumiałem pytanie. Proponowane przeze mnie Onkyo jak rozumiem nie zda egzaminu? Edytowano 23 listopada 2021 przez erdodeh Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 Nie znam tego Onkyo, ale patrząc na dane na papierze, powinno dać radę tym kolumnom, oczywiście nie do bardzo głośnego słuchania. Przy założeniu, że ma być bardzo tanio, a sprzęt niski, trudno będzie znaleźć coś lepszego i jeszcze z DVD🙂. Sprawdź go tylko dobrze, Onkyo te nie jest jakoś mocno stare, ale już parę latek ma, produkcja 2007/2008. Lepiej upewnić się czy wszystko prawidłowo działa, bo przy takiej wartości sprzętu, często naprawy w serwisie mogą przekroczyć jego wartość. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erdodeh Napisano 23 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 1 godzinę temu, rms.pl napisał: Nie znam tego Onkyo, ale patrząc na dane na papierze, powinno dać radę tym kolumnom, oczywiście nie do bardzo głośnego słuchania. Przy założeniu, że ma być bardzo tanio, a sprzęt niski, trudno będzie znaleźć coś lepszego i jeszcze z DVD🙂. Sprawdź go tylko dobrze, Onkyo te nie jest jakoś mocno stare, ale już parę latek ma, produkcja 2007/2008. Lepiej upewnić się czy wszystko prawidłowo działa, bo przy takiej wartości sprzętu, często naprawy w serwisie mogą przekroczyć jego wartość. Dziękuję za pomoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts