kn1234 Napisano 1 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2021 Macie jakieś pomysły czym zastąpić Arcama A29 do dynaudio emit30 do kwoty 4k.jakiś wzmak szczegółowy i dynamiczny do różnego rodzaju muzyki,oraz daca do nich lub streamera,mam lapka z tidal, pozbyłem się dziś toppinga e30,szukam trochę zmiany bo z arcamem jestem około 2,5 roku a wcześniej grał z kef R300 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2021 Cześć, Jeśli chciałbyś postawić na dynamikę oraz przestrzeń to polecałbym posłuchać brytyjskiego Quad Vena II Play, który posiada pełną obsługę sieci. Większą muzykalność zapewni Ci Atoll IN50 Signature ale w tym przypadku musiałbyś dokupić DACa lub streamer. W mojej ocenie lepiej kupować etapami i na chwilę obecną kupić DACa typu Topping E50, D50s, a w przyszłości dokupić transport sieciowy taki jak iFi Audio Zen Stream czy Primare NP5 Prisma MK2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Nowacki Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 Dalej nie wiem na co wymienić 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 Na Hegla H90 oczywiście. Już wiesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Nowacki Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 Ile może być warty arcam a29 3 letni w dobrym stanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 Tyle ile rynek za niego da. To się zmienia jak w kalejdoskopie. Dnia 1.05.2022 o 04:14, Krzysztof Nowacki napisał: Dalej nie wiem na co wymienić 😁 A To Ty pisałeś ten wcześniejszy post? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 Dnia 3.05.2022 o 04:24, Krzysztof Nowacki napisał: Ile może być warty arcam a29 3 letni w dobrym stanie? Obiektywnie patrząc w okolicach 3-3,5k zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts