Iron Napisano 5 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2022 (edytowany) 4 godziny temu, Yaqb yaqb napisał: U mnie według tego ustawienia to 2160p 60 Hz utrzymuje niezależnie od rozdzielczości filmu. Spróbuj swoich umiejętności i zmień tapetę w na pulpicie Ciekawe od czego to zależy? te 30 lub 60 Hz A co do tapet to nie ma żadnych do wyboru. Może trzeba jakieś zdjęcia wgrać... Edytowano 5 stycznia 2022 przez Iron Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 5 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2022 Pewnie od TV a co do tapet to będziesz mistrz jak zmienisz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 6 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 18 godzin temu, Yaqb yaqb napisał: Pewnie od TV a co do tapet to będziesz mistrz jak zmienisz Już sobie poradziłem z tym, mam teraz 2160P 60 Hz. A z tapetą się poddaję . Ty sobie z tym poradziłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 No właśnie nie poradziłem, jest gdzieś tutorial na YT ogólnie o zmiany tapety na android TV ale odpuściłem za dużo roboty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts