Melka Napisano 13 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 (edytowany) Hej, przepraszam, ze ponownie podbijam moj poprzedni post. Mam juz wszystko, co potrzebne do systemu 5.1 i brakuje mi jeszcze subwoofera. Mam na celowniku w/w suby i straszny metlik w glowie.i prosba o rade ,Ktory? Pokoj 16m2, stosunek kino/muzyka pol na pol z przewaga na kino. Ampli to Denon 2700. Dodam ,ze moj dom to blizniak ,wiec sasiedzi za sciana. Edytowano 13 grudnia 2021 przez Melka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutozaur Napisano 13 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 24 minuty temu, Melka napisał: Hej, czy możesz coś powiedzieć na temat tego amplitunera? Używasz go już? Jeżeli tak to jak się sprawuje? Jakie ma mocne i słabe strony. Z czym tego używasz i jak oceniasz muzykę i kino z tego amplitunera? Czy apka jest dobra czy słaba? Działa wszystko dobrze z HDMI bo wcześniejsze wersje miały z tym problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 Ja wybrałem svs z uwagi na sterowanie aplikacją , @Q21 zrobili dobrą cenę także z gumowymi nogami zakupiony , sub potrafi mocno przywalić , największa zaleta to szybkość wybrzmiewania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melka Napisano 13 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 3 godziny temu, gutozaur napisał: Jeszcze go nie podpinalem. Dopiero skladam to wszystko do kupy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 Stawiam na REL HT 1003. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 Ja stawiałbym mimo wszystko na SVS SB1000, który zapewni większą kontrolę. REL HT1003 nie jest zły ale do stereo szedłbym w kierunku SVS. Kwestia przetestowania i oceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts