SILVER RevDrone Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Witam szukam sprzętu kolumny + wzmacniacz muzyka poleci z laptopa ( dance disco pop) do okazjonalnego napedzenia domówki salon otwarty z kuchnia okolo 55m2 sprzęt bedzie tylko wykorzystywany na imprezy pózniej wedruje do pokoju nad garazem buzdżet okolo 2500-3000 poniżej zdjecie rzutu parteru z umiejscowieniem kolumn dzieki za rady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SILVER RevDrone Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 myslałem nad Magnat Monitor Supreme 2002 w tym przedziale? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Do takiej okolicznościowej łupanki na domówkach, to ja na twoim miejscu rozejrzałbym się w używkach za Klipsch Synergy F3/F30 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SILVER RevDrone Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 no tak tylko dostepność na rynku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 W tym budżecie i metrażu będzie raczej ciężko o dobre zestawienie sprzętu dla tego metrażu i zadania. Ze wzmacniaczy sugerował bym Ci np Nad C370 czy C372. To mocne piecyki, dadzą radę nawet z dużymi kolumnami. Przy wyborze mniejszego wzmacniacza sugerował bym dać jakiś wentylator na obudowę, żeby nie spalić sprzętu. Ewentualnie coś z oferty Image Stage czy Crowna. Kolumny do imprezy w takim metrażu to raczej tylko duże podłogówki najlepiej z dwoma basowymi po 20 cm. Patrz na używki na allegro czy olx. Możesz też spojrzeć na kolumny estradowe. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SILVER RevDrone Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 wyglad nie jest wazny a estradowki to w co celowac jakies LDM Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Ja bym szukał czegoś takiego https://allegro.pl/oferta/power-audio-jbl-partybox-710-karaoke-800w-11547394604 Łatwo przenieść i zapomnieć, a wbrew pozorom dość wysoka efetywność Błem raz na imprezce gdzie to grało. Impreza udana:) Więc sprzęt się sprawdził 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SILVER RevDrone Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 taki potwor jednak chyba wolalbym tradycyjne stereo dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Zupełnie się nie znam na nagłośnieniu estradowym. Rzuciłem okiem na te LDM i wygląda to całkiem ok. Bierzesz dwie kolumny aktywne, podłączasz do lapka i załatwione. 10 czy 12 calowe niskotonowe raczej powinny być wystarczające do Twojego salonu. Małe jest też ryzyko uszkodzenia głośników. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SILVER RevDrone Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 jakis konkretny model polecacie tych ldm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 Powiem Ci że ja na imprezy domowe używam Tonsili Rapsodia 200 i one w tej roli sprawują się nieziemsko. Kto by nie przyszedł jest w szoku a moja miłość do nich z imprezy na impreze rośnie Polecam te kolumny choć mało ich na rynku wtórnym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts